Markant

Editie-Heer/ Scharn / De Heeg /Eyldergaard /Vroendaal / Wittevrouweveld / Amby zuid

10e  jaargang   Februari  2018   NR  91

23 januari 2018: Geen gewone clubavond. Drie van onze leden hadden de taak op zich genomen de 11 foto’s  van de opdracht  “Vrij Onderwerp” te bespreken. Per foto , overigens anoniem ingestuurd,werd uitvoerig verslag gedaan van hun bevindingen; ook op papier! Zo kan iedere deelnemer nog eens  nalezen  wat hun bevindingen waren, de tips, verbeterpunten e.d. Een clubavond om in te lijsten! Een heel mooie collectie ( zie onze site).Andere foto’s met hetzelfde thema, worden op 6 februari besproken  door Tymo Willems. Op 20 februari wordt een praktijkavond gehouden met oa tips over Photoshop en een cursus fotografie.  

Wilt u meer weten over onze club,  neem dan gerust contact op  met onze Penningmeester Joseph Vrijens, tel 043-3610597 of Joop Penders, Voorzitter tel. 043-3610587. En kijk ook eens op onze site www.senron.nl  .  die beheerd wordt door Sjeng Kruijntjens. Hier vindt u een overzicht van de clubactiviteiten, de foto’s die zijn ingeleverd voor de onderlinge besprekingen, Bondsfotowedstrijd , foto’s van onze leden in de z.g. Galerie Leden , links naar ander websites, o.a van onze leden en nog veel meer. Beslist een bezoekje waard.


                                                                         Joop Penders.


Bijgevoegde foto is gemaakt in bar-restaurant van filmtheater Lumière in de oude timmerfabriek van de Sphinx aan het Bassin in Maastricht.

                                                                         Fotograaf: Joseph Vrijens.


                                                           Tot ziens op een van onze club avonden.

Columnist–Joop Penders

Onderstaande foto’s zijn  gemaakt door: Foto: joseph Vrijens